//Google Adsense KodVad betyder udda?


Gratis Ordbok - Udda betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 4 olika betydelser för udda. Ordet låta udda vara jämnt med betydelsen förlåta. Betydelsen kan också vara förlåta. Andra betydelser för udda är t.ex jämn, avvikande.

Udda betyder ...

Det finns 4 olika betydelser för ordet.

  1. låta udda vara jämnt med betydelsen förlåta..1
  2. låta udda vara jämt med betydelsen förlåta..1
  3. udda med betydelsen jämn..2
  4. udda med betydelsen avvikande..1
Synonymer till UDDA

Det finns 14 synonymer (eller ersättningsord) till udda i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till udda är t.ex annorlunda, avvikande, besynnerlig, egen, egendomlig, konstig, märklig, ojämn, omaka, ovanlig, sällsynt, säregen, särpräglad och underlig. Ordet (udda) består av 4 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 2 bokstäver är konsonanter. Udda finns med på sidan nr 36295 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |