Vad betyder stadfästa?


Gratis Ordbok - Stadfästa betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 2 olika betydelser för stadfästa. Ordet stadfästa med betydelsen fastlägga. Betydelsen kan också vara styrka..

Stadfästa betyder ...

Det finns 2 olika betydelser för ordet.

  1. stadfästa med betydelsen fastlägga..1
  2. stadfästa med betydelsen styrka..2
Synonymer till STADFäSTA

Det finns 4 synonymer (eller ersättningsord) till stadfästa i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till stadfästa är t.ex etablera, fastslå, fastställa och grunda. Ordet (stadfästa) består av 9 bokstäver, varav 3 bokstäver är vokaler och 6 bokstäver är konsonanter. Stadfästa finns med på sidan nr 157993 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |