Vad betyder sno?


Gratis Ordbok - Sno betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 10 olika betydelser för sno. Ordet sno med betydelsen linda. Betydelsen kan också vara jäkta. Andra betydelser för sno är t.ex stjäla, vrida, åstadkomma, sno_sig, sno, sno, sno..4, sno_ihop.

Sno betyder ...

Det finns 10 olika betydelser för ordet.

  1. sno med betydelsen linda..1
  2. sno med betydelsen jäkta..1
  3. sno med betydelsen stjäla..1
  4. sno med betydelsen vrida..1
  5. sno ihop med betydelsen åstadkomma..1
  6. sno på med betydelsen sno_sig..2
  7. sno sig med betydelsen sno..1
  8. sno sig med betydelsen sno..2
  9. sno sig med betydelsen sno..4
  10. sno till med betydelsen sno_ihop..1
Synonymer till SNO

Det finns 14 synonymer (eller ersättningsord) till sno i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till sno är t.ex knycka, palla, roffa, röva, skynda, snatta, stjäla, ta, tillgripa, tjuva, tvinna, vira, vrida och kokain. Ordet (sno) består av 3 bokstäver, varav 1 bokstav är vokal och 2 bokstäver är konsonanter. Sno finns med på sidan nr 24729 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |