Vad betyder smart?


Gratis Ordbok - Smart betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Ordet smart med betydelsen begåvad. .

Smart betyder ...

  1. smart med betydelsen begåvad..1
Synonymer till SMART

Det finns 21 synonymer (eller ersättningsord) till smart i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till smart är t.ex begåvad, briljant, fiffig, finurlig, högt IQ, intellektuell, intelligent, klipsk, klyftig, listig, skarp, skärpt, slipad, slug, snille, snillrik, upplyst, vass, vis, slank och smal. Ordet (smart) består av 5 bokstäver, varav 1 bokstav är vokal och 4 bokstäver är konsonanter. Smart finns med på sidan nr 59633 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |