//Google Adsense KodVad betyder slapp?


Gratis Ordbok - Slapp betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 2 olika betydelser för slapp. Ordet slapp med betydelsen avspänd. Betydelsen kan också vara måste..

Slapp betyder ...

Det finns 2 olika betydelser för ordet.

  1. slapp med betydelsen avspänd..1
  2. slippa med betydelsen måste..1
Synonymer till SLAPP

Det finns 11 synonymer (eller ersättningsord) till slapp i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till slapp är t.ex hängig, kraftlös, lat, loj, lös, mjuk, skinnig, sladdrig, slak, slö och säckig. Ordet (slapp) består av 5 bokstäver, varav 1 bokstav är vokal och 4 bokstäver är konsonanter. Slapp finns med på sidan nr 128461 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |