Vad betyder reda?


Gratis Ordbok - Reda betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 13 olika betydelser för reda. Ordet få reda med betydelsen ta_reda. Betydelsen kan också vara ta_reda. Andra betydelser för leta reda är t.ex leta, ordning, ordning, bereda, avreda, kontant, klara, reda, ta_reda, veta, bevara.

Reda betyder ...

Det finns 13 olika betydelser för ordet.

 1. få reda med betydelsen ta_reda..1
 2. ha reda med betydelsen ta_reda..1
 3. leta reda med betydelsen leta..1
 4. ordning och reda med betydelsen ordning..1
 5. reda med betydelsen ordning..1
 6. reda med betydelsen bereda..1
 7. reda med betydelsen avreda..1
 8. reda pengar med betydelsen kontant..1
 9. reda sig med betydelsen klara..1
 10. reda ut med betydelsen reda..1
 11. snoka reda med betydelsen ta_reda..1
 12. ta reda med betydelsen veta..1
 13. ta reda med betydelsen bevara..1
Synonymer till REDA

Det finns 2 synonymer (eller ersättningsord) till reda i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till reda är t.ex ordna och ordning. Ordet (reda) består av 4 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 2 bokstäver är konsonanter. Reda finns med på sidan nr 78168 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |