Vad betyder konvertera?


Gratis Ordbok - Konvertera betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 3 olika betydelser för konvertera. Ordet konvertera med betydelsen byta. Betydelsen kan också vara ändra. Andra betydelser för konvertera är t.ex omvandla, .

Konvertera betyder ...

Det finns 3 olika betydelser för ordet.

  1. konvertera med betydelsen byta..1
  2. konvertera med betydelsen ändra..1
  3. konvertera med betydelsen omvandla..1
Synonymer till KONVERTERA

Det finns 5 synonymer (eller ersättningsord) till konvertera i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till konvertera är t.ex byta religion, förvandla, omvandla, omvända och övergå. Ordet (konvertera) består av 10 bokstäver, varav 4 bokstäver är vokaler och 6 bokstäver är konsonanter. Konvertera finns med på sidan nr 17002 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |