//Google Adsense KodVad betyder konstant?


Gratis Ordbok - Konstant betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 2 olika betydelser för konstant. Ordet konstant med betydelsen ständig. Betydelsen kan också vara storhet..

Konstant betyder ...

Det finns 2 olika betydelser för ordet.

  1. konstant med betydelsen ständig..1
  2. konstant med betydelsen storhet..1
Synonymer till KONSTANT

Det finns 5 synonymer (eller ersättningsord) till konstant i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till konstant är t.ex beständig, evig, oupphörligen, stadigvarande och ständig. Ordet (konstant) består av 8 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 6 bokstäver är konsonanter. Konstant finns med på sidan nr 8125 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |