Vad betyder hylla?


Gratis Ordbok - Hylla betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 4 olika betydelser för hylla. Ordet hylla med betydelsen förvara. Betydelsen kan också vara berömma. Andra betydelser för hylla är t.ex avsats, kvinnobröst.

Hylla betyder ...

Det finns 4 olika betydelser för ordet.

  1. hylla med betydelsen förvara..1
  2. hylla med betydelsen berömma..1
  3. hylla med betydelsen avsats..1
  4. hylla med betydelsen kvinnobröst..1
Synonymer till HYLLA

Det finns 6 synonymer (eller ersättningsord) till hylla i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till hylla är t.ex fira, hedra, prisa, terrass, uppvakta och ära. Ordet (hylla) består av 5 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 3 bokstäver är konsonanter. Hylla finns med på sidan nr 45898 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |