//Google Adsense KodVad betyder fas?


Gratis Ordbok - Fas betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 5 olika betydelser för fas. Ordet fas med betydelsen stadium. Betydelsen kan också vara läge. Andra betydelser för fas är t.ex tillstånd, kant, samtidig.

Fas betyder ...

Det finns 5 olika betydelser för ordet.

  1. fas med betydelsen stadium..1
  2. fas med betydelsen läge..1
  3. fas med betydelsen tillstånd..1
  4. fas med betydelsen kant..1
  5. i fas med betydelsen samtidig..1
Synonymer till FAS

Det finns 4 synonymer (eller ersättningsord) till fas i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till fas är t.ex etapp, moment, skede och stadium. Ordet (fas) består av 3 bokstäver, varav 1 bokstav är vokal och 2 bokstäver är konsonanter. Fas finns med på sidan nr 172087 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |