//Google Adsense KodVad betyder fösa?


Gratis Ordbok - Fösa betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 6 olika betydelser för fösa. Ordet fösa med betydelsen driva. Betydelsen kan också vara fösa. Andra betydelser för fösa ned är t.ex fösa, fösa, fösa, fösa.

Fösa betyder ...

Det finns 6 olika betydelser för ordet.

  1. fösa med betydelsen driva..1
  2. fösa ihop med betydelsen fösa..1
  3. fösa ned med betydelsen fösa..1
  4. fösa ner med betydelsen fösa..1
  5. fösa undan med betydelsen fösa..1
  6. fösa ut med betydelsen fösa..1
Synonymer till FöSA

Det finns 6 synonymer (eller ersättningsord) till fösa i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till fösa är t.ex driva, knuffa, puffa, putta, skjuta och skuffa. Ordet (fösa) består av 4 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 2 bokstäver är konsonanter. Fösa finns med på sidan nr 188231 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |