Vad betyder dyster?


Gratis Ordbok - Dyster betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Ordet dyster med betydelsen ledsen. .

Dyster betyder ...

  1. dyster med betydelsen ledsen..1
Synonymer till DYSTER

Det finns 23 synonymer (eller ersättningsord) till dyster i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till dyster är t.ex bedrövad, butter, deprimerande, förstämd, glädjelös, grå, ledsam, ledsen, melankoli, melankolisk, moloken, nedslående, nedstämd, nedtryckt, nere, sorglig, sorgsen, svårmod, svårmodig, trist, tråkig, tungsint och vemodig. Ordet (dyster) består av 6 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 4 bokstäver är konsonanter. Dyster finns med på sidan nr 113877 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |