Vad betyder bonus?


Gratis Ordbok - Bonus betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 3 olika betydelser för bonus. Ordet bonus med betydelsen rabatt. Betydelsen kan också vara belöning. Andra betydelser för bonus är t.ex löneförmån, .

Bonus betyder ...

Det finns 3 olika betydelser för ordet.

  1. bonus med betydelsen rabatt..2
  2. bonus med betydelsen belöning..1
  3. bonus med betydelsen löneförmån..1
Synonymer till BONUS

Det finns 4 synonymer (eller ersättningsord) till bonus i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till bonus är t.ex belöning, extra, förmån och premie. Ordet (bonus) består av 5 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 3 bokstäver är konsonanter. Bonus finns med på sidan nr 73927 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |