Vad betyder avvikelse?


Gratis Ordbok - Avvikelse betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 2 olika betydelser för avvikelse. Ordet avvikelse med betydelsen avvika. Betydelsen kan också vara avvika..

Avvikelse betyder ...

Det finns 2 olika betydelser för ordet.

  1. avvikelse med betydelsen avvika..1
  2. avvikelse med betydelsen avvika..2
Synonymer till AVVIKELSE

Det finns 10 synonymer (eller ersättningsord) till avvikelse i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till avvikelse är t.ex abnormitet, anomali, avsteg, deviation, differens, diskrepans, felaktighet, olikhet, skiljaktighet och skillnad. Ordet (avvikelse) består av 9 bokstäver, varav 4 bokstäver är vokaler och 5 bokstäver är konsonanter. Avvikelse finns med på sidan nr 162816 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |