Vad betyder allmän?


Gratis Ordbok - Allmän betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 6 olika betydelser för allmän. Ordet allmän med betydelsen vanlig. Betydelsen kan också vara all. Andra betydelser för allmän är t.ex hel, offentlig, obestämd, åklagare.

Allmän betyder ...

Det finns 6 olika betydelser för ordet.

  1. allmän med betydelsen vanlig..1
  2. allmän med betydelsen all..1
  3. allmän med betydelsen hel..1
  4. allmän med betydelsen offentlig..1
  5. allmän med betydelsen obestämd..1
  6. allmän åklagare med betydelsen åklagare..1
Synonymer till ALLMäN

Det finns 11 synonymer (eller ersättningsord) till allmän i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till allmän är t.ex för alla, förhärskande, generell, generisk, gängse, offentlig, publik, tillgänglig, universell, vanlig och övergripande. Ordet (allmän) består av 6 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 4 bokstäver är konsonanter. Allmän finns med på sidan nr 14658 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |