Vad betyder samla?


Gratis Ordbok - Samla betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 11 olika betydelser för samla. Ordet samla med betydelsen samman. Betydelsen kan också vara samlare. Andra betydelser för samla ihop är t.ex samla, våga, våga, samla, samlad, koncentrera_sig, koncentrera_sig, samla, samla.

Samla betyder ...

Det finns 11 olika betydelser för ordet.

 1. samla med betydelsen samman..1
 2. samla med betydelsen samlare..2
 3. samla ihop med betydelsen samla..1
 4. samla mod med betydelsen våga..1
 5. samla modet med betydelsen våga..1
 6. samla på hög med betydelsen samla..1
 7. samla sig med betydelsen samlad..3
 8. samla sina tankar med betydelsen koncentrera_sig..1
 9. samla tankarna med betydelsen koncentrera_sig..1
 10. samla opp med betydelsen samla..1
 11. samla upp med betydelsen samla..1Synonymer till SAMLA

Det finns 5 synonymer (eller ersättningsord) till samla i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till samla är t.ex ackumulera, anhopa, hopa, inhämta och lagra. Ordet (samla) består av 5 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 3 bokstäver är konsonanter. Samla finns med på sidan nr 7161 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |