Vad betyder utmärkt?


Gratis Ordbok - Utmärkt betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 3 olika betydelser för utmärkt. Ordet utmärka med betydelsen karakteristisk. Betydelsen kan också vara egenskap. Andra betydelser för utmärkt är t.ex bra, .

Utmärkt betyder ...

Det finns 3 olika betydelser för ordet.

  1. utmärka med betydelsen karakteristisk..1
  2. utmärka sig med betydelsen egenskap..1
  3. utmärkt med betydelsen bra..1Synonymer till UTMäRKT

Det finns 24 synonymer (eller ersättningsord) till utmärkt i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till utmärkt är t.ex bra, briljant, eminent, enastående, excellent, fantastiskt, finfin, förstklassig, förträfflig, idealisk, jättefin, lysande, markerad, mycket bra, perfekt, prima, sjangdobelt, storartad, strålande, superb, suverän, utomordentlig, ypperlig och ypperligt. Ordet (utmärkt) består av 7 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 5 bokstäver är konsonanter. Utmärkt finns med på sidan nr 21204 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |