Vad betyder två?


Gratis Ordbok - Två betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 6 olika betydelser för två. Ordet lägga två strån i kors med betydelsen bry_sig_om. Betydelsen kan också vara dilemma. Andra betydelser för som två bär är t.ex lik, ental, tvätta, befatta_sig.

Två betyder ...

Det finns 6 olika betydelser för ordet.

  1. lägga två strån i kors med betydelsen bry_sig_om..1
  2. mellan två eldar med betydelsen dilemma..1
  3. som två bär med betydelsen lik..1
  4. två med betydelsen ental..1
  5. två med betydelsen tvätta..1
  6. två sina händer med betydelsen befatta_sig..1Synonymer till TVå

Det finns 3 synonymer (eller ersättningsord) till två i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till två är t.ex ett par, par och tvenne. Ordet (två) består av 3 bokstäver, varav 1 bokstav är vokal och 2 bokstäver är konsonanter. Två finns med på sidan nr 1798 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |