Vad betyder slank?


Gratis Ordbok - Slank betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 4 olika betydelser för slank. Ordet slank med betydelsen smal. Betydelsen kan också vara smyga. Andra betydelser för slinka in är t.ex besöka, bort.

Slank betyder ...

Det finns 4 olika betydelser för ordet.

  1. slank med betydelsen smal..1
  2. slinka med betydelsen smyga..1
  3. slinka in med betydelsen besöka..1
  4. slinka iväg med betydelsen bort..1Synonymer till SLANK

Det finns 3 synonymer (eller ersättningsord) till slank i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till slank är t.ex mager, smal och smärt. Ordet (slank) består av 5 bokstäver, varav 1 bokstav är vokal och 4 bokstäver är konsonanter. Slank finns med på sidan nr 325514 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |