Vad betyder skrämd?


Gratis Ordbok - Skrämd betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 4 olika betydelser för skrämd. Ordet skrämd med betydelsen skrämma. Betydelsen kan också vara skrämma. Andra betydelser för skrämma opp är t.ex skrämma, skrämma.

Skrämd betyder ...

Det finns 4 olika betydelser för ordet.

  1. skrämd med betydelsen skrämma..1
  2. skrämma bort med betydelsen skrämma..1
  3. skrämma opp med betydelsen skrämma..1
  4. skrämma upp med betydelsen skrämma..1



Synonymer till SKRäMD

Det finns 2 synonymer (eller ersättningsord) till skrämd i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till skrämd är t.ex rädd och uppriven. Ordet (skrämd) består av 6 bokstäver, varav 1 bokstav är vokal och 5 bokstäver är konsonanter. Skrämd finns med på sidan nr 223420 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |