Vad betyder riktig?


Gratis Ordbok - Riktig betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 2 olika betydelser för riktig. Ordet riktig med betydelsen bra. Betydelsen kan också vara äkta..

Riktig betyder ...

Det finns 2 olika betydelser för ordet.

  1. riktig med betydelsen bra..1
  2. riktig med betydelsen äkta..1Synonymer till RIKTIG

Det finns 21 synonymer (eller ersättningsord) till riktig i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till riktig är t.ex adekvat, autentisk, egentlig, faktisk, faktiskt, felfri, funtad, korrekt, oförfalskad, otvetydig, reell, regelrätt, riktigt, rätt, sann, sanningsenlig, sant, tillbörlig, tvättäkta, verklig och äkta. Ordet (riktig) består av 6 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 4 bokstäver är konsonanter. Riktig finns med på sidan nr 10238 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |