Vad betyder rädsla?


Gratis Ordbok - Rädsla betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 2 olika betydelser för rädsla. Ordet blek av rädsla med betydelsen rädd. Betydelsen kan också vara rädd..

Rädsla betyder ...

Det finns 2 olika betydelser för ordet.

  1. blek av rädsla med betydelsen rädd..1
  2. rädsla med betydelsen rädd..1Synonymer till RäDSLA

Det finns 7 synonymer (eller ersättningsord) till rädsla i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till rädsla är t.ex farhåga, fobi, fruktan, räddhåga, skräck, ängslan och ångest. Ordet (rädsla) består av 6 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 4 bokstäver är konsonanter. Rädsla finns med på sidan nr 26599 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |