Vad betyder pusta?


Gratis Ordbok - Pusta betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 6 olika betydelser för pusta. Ordet pusta med betydelsen trött. Betydelsen kan också vara pust. Andra betydelser för pusta är t.ex slätt, pusta, vila, andas_ut.

Pusta betyder ...

Det finns 6 olika betydelser för ordet.

  1. pusta med betydelsen trött..1
  2. pusta med betydelsen pust..1
  3. pusta med betydelsen slätt..1
  4. pusta med betydelsen pusta..2
  5. pusta ut med betydelsen vila..1
  6. pusta ut med betydelsen andas_ut..1Synonymer till PUSTA

Det finns 4 synonymer (eller ersättningsord) till pusta i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till pusta är t.ex andas, flämta, flåsa och stöna. Ordet (pusta) består av 5 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 3 bokstäver är konsonanter. Pusta finns med på sidan nr 129008 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |