Vad betyder massiv?


Gratis Ordbok - Massiv betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 2 olika betydelser för massiv. Ordet massiv med betydelsen mycken. Betydelsen kan också vara bergsmassiv..

Massiv betyder ...

Det finns 2 olika betydelser för ordet.

  1. massiv med betydelsen mycken..1
  2. massiv med betydelsen bergsmassiv..1Synonymer till MASSIV

Det finns 11 synonymer (eller ersättningsord) till massiv i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till massiv är t.ex allomfattande, bastant, gedigen, grov, helgjuten, kompakt, kraftig, solid, stor, tät och väldig. Ordet (massiv) består av 6 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 4 bokstäver är konsonanter. Massiv finns med på sidan nr 155442 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |