Vad betyder lista?


Gratis Ordbok - Lista betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 4 olika betydelser för lista. Ordet lista med betydelsen rad. Betydelsen kan också vara lista. Andra betydelser för lista sig in är t.ex smyga, räkna_ut.

Lista betyder ...

Det finns 4 olika betydelser för ordet.

  1. lista med betydelsen rad..1
  2. lista med betydelsen lista..1
  3. lista sig in med betydelsen smyga..1
  4. lista ut med betydelsen räkna_ut..1Synonymer till LISTA

Det finns 2 synonymer (eller ersättningsord) till lista i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till lista är t.ex förteckning och uppräkning. Ordet (lista) består av 5 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 3 bokstäver är konsonanter. Lista finns med på sidan nr 27129 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |