Vad betyder liknande?


Gratis Ordbok - Liknande betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 3 olika betydelser för liknande. Ordet likna med betydelsen lik. Betydelsen kan också vara lik. Andra betydelser för liknande är t.ex likna, .

Liknande betyder ...

Det finns 3 olika betydelser för ordet.

  1. likna med betydelsen lik..1
  2. liknande med betydelsen lik..1
  3. liknande med betydelsen likna..1Synonymer till LIKNANDE

Det finns 5 synonymer (eller ersättningsord) till liknande i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till liknande är t.ex dylik, likartad, motsvarighet, snarlik och snarlika. Ordet (liknande) består av 8 bokstäver, varav 3 bokstäver är vokaler och 5 bokstäver är konsonanter. Liknande finns med på sidan nr 36286 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |