Vad betyder läge?


Gratis Ordbok - Läge betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 2 olika betydelser för läge. Ordet läge med betydelsen plats. Betydelsen kan också vara situation..

Läge betyder ...

Det finns 2 olika betydelser för ordet.

  1. läge med betydelsen plats..1
  2. läge med betydelsen situation..1Synonymer till LäGE

Det finns 8 synonymer (eller ersättningsord) till läge i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till läge är t.ex lokalisering, plats, position, sits, situation, status, ställning och tillstånd. Ordet (läge) består av 4 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 2 bokstäver är konsonanter. Läge finns med på sidan nr 116313 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |