Vad betyder hindra?


Gratis Ordbok - Hindra betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Ordet hindra med betydelsen låta. .

Hindra betyder ...

  1. hindra med betydelsen låta..1Synonymer till HINDRA

Det finns 17 synonymer (eller ersättningsord) till hindra i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till hindra är t.ex avhålla, avstyra, barrikadera, begränsa, blockera, förhindra, försvåra, göra motstånd, hejda, hämma, mota, motverka, omöjliggöra, spärra, stoppa, stävja och uppehålla. Ordet (hindra) består av 6 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 4 bokstäver är konsonanter. Hindra finns med på sidan nr 75354 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |