Vad betyder hej?


Gratis Ordbok - Hej betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 5 olika betydelser för hej. Ordet hej med betydelsen hälsa. Betydelsen kan också vara glad. Andra betydelser för hej är t.ex hej, hej, adjö.

Hej betyder ...

Det finns 5 olika betydelser för ordet.

  1. hej med betydelsen hälsa..1
  2. hej med betydelsen glad..1
  3. hej med betydelsen hej..1
  4. hej svejs med betydelsen hej..1
  5. hej då med betydelsen adjö..1Synonymer till HEJ

Det finns 22 synonymer (eller ersättningsord) till hej i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till hej är t.ex a tja, goddag, goddagens, halloj, hallå, hallå där, hej du, hej där, hej hej, hejsan, hejsan svejsan, helloj, hinder, mors, morsning, morsning korsning, tja, tjaa, tjabba, tjo len, trevligt att råkas och återseende. Ordet (hej) består av 3 bokstäver, varav 1 bokstav är vokal och 2 bokstäver är konsonanter. Hej finns med på sidan nr 7851 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |